Vanlife Griekenland
Vanlife · 02. februari 2022
Na vijf weken door Albanië gereden te hebben werd het tijd om de grens over te gaan naar Griekenland. De winter staat voor de deur en wij beginnen aan ons Griekse avontuur.

Vanlife door de Balkan (deel 2)
Vanlife · 04. januari 2022
Na Kroatië en Bosnië trekken we verder naar het zuiden. We rijden dwars door Montenegro naar Albanië. Daar zullen we een tijdje rondtrekken. En dat doen we niet alleen. Samen met Loes en Marc ontdekken we, in 5 weken, het gastvrije Albanië en rijden we door naar Griekenland.

Vanlife door de Balkan (deel 1)
Vanlife · 06. november 2021
In het zuidoosten van Europa vind je het schiereiland "de Balkan". Hier vind je een mix van prachtige stranden, hoge bergen en een gastvrije cultuur. Lees hier over ons avontuur door Kroatië en Bosnië.

Hiken en Citytrips in Centraal Europa
Vanlife · 01. oktober 2021
Een aantal landen in Centraal Europa staan vooral bekend om de mooie steden met indrukwekkende bouwwerken. Maar wij hebben ook gezocht naar mooie natuur en uitdagende hikes.

Pieterpad van Noord naar Zuid
Reisverhalen · 01. juli 2021
Omdat we ons 'Vanlife' avontuur een maandje hebben moeten onderbreken zijn we op het idee gekomen om het Pieterpad te gaan lopen. Met een lengte van bijna 500km loopt de bekendste wandelroute van Nederland van Pieterburen in het noorden naar de St. Pietersberg in Maastricht.

Vanlife Spanje
Vanlife · 14. mei 2021
Ons eerste buitenlandse 'vanlife' avontuur ging richting Zuid Europa. We waren toe aan warm weer en mooie natuur, dus zijn we gestart in de Pyreneeën in Spanje.

Vanlife (Noord) Nederland
Vanlife · 13. mei 2021
Op reis in eigen land. En dat ook nog met je zelf gebouwde camper. Vanwege alle reisbeperkingen zijn wij op avontuur getrokken in eigen land om te kijken wat ons land allemaal te bieden heeft.

Stappenplan camper bouwen
Vanlife · 31. augustus 2020
Ben jij van plan een bus om te bouwen tot camper? Hier vertellen wij, stap voor stap, hoe wij het gedaan hebben.

Reisverhalen · 12. mei 2020
Zon, zee, strand, familie en duiken als een malle!

Reisverhalen · 14. april 2020
Stof happen en afspoelen onder een waterval...

Meer weergeven