· 

Alles gereed

Eindelijk is het zo ver!!

Morgenochtend stappen we op de trein naar Schiphol voor onze vlucht naar Moskou, waar onze reis gaat beginnen.

De afgelopen weken hebben we de laatste administratieve zaken geregeld zoals het ophalen van onze paspoorten met visums erin, het opzeggen van onze zorgverzekering en gisteren hebben we ons uitgeschreven bij de gemeente.

Met een dubbel gevoel pakken we vandaag onze laatste spullen in onze backpacks. Enerzijds enorm veel zin in het avontuur, maar aan de andere kant hebben we de laatste weken ook gemerkt hoe fijn het is om zoveel mensen om je heen te hebben waar je van houdt. En dit gaan we nu wel voor een lange periode (misschien wel altijd) achter ons laten.

Maar "de grote wijde wereld" trekt aan ons en wij gaan dan ook vooral met veel idealen, energie en passie op reis om onze plannen waar te maken. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0