Pieterpad van Noord naar Zuid
Reisverhalen · 01. juli 2021
Omdat we ons 'Vanlife' avontuur een maandje hebben moeten onderbreken zijn we op het idee gekomen om het Pieterpad te gaan lopen. Met een lengte van bijna 500km loopt de bekendste wandelroute van Nederland van Pieterburen in het noorden naar de St. Pietersberg in Maastricht.

Vanlife Spanje
Vanlife · 14. mei 2021
Ons eerste buitenlandse 'vanlife' avontuur ging richting Zuid Europa. We waren toe aan warm weer en mooie natuur, dus zijn we gestart in de Pyreneeën in Spanje.

Vanlife (Noord) Nederland
Vanlife · 13. mei 2021
Op reis in eigen land. En dat ook nog met je zelf gebouwde camper. Vanwege alle reisbeperkingen zijn wij op avontuur getrokken in eigen land om te kijken wat ons land allemaal te bieden heeft.

Stappenplan camper bouwen
Vanlife · 31. augustus 2020
Ben jij van plan een bus om te bouwen tot camper? Hier vertellen wij, stap voor stap, hoe wij het gedaan hebben.

Reisverhalen · 12. mei 2020
Zon, zee, strand, familie en duiken als een malle!

Reisverhalen · 14. april 2020
Stof happen en afspoelen onder een waterval...

Reisverhalen · 17. januari 2020
Ruim 3 weken door Cambodja gereisd. Geschiedenis, cultuur en strand. Een divers land met een indrukwekkend verhaal. Lees hier belevenissen in Cambodja.

Reistips · 14. januari 2020
Wanneer je voor langere tijd op reis wilt komt daar nogal wat voorbereiding bij kijken. Lees hier hoe wij dit hebben gedaan en waar we tegenaan zijn gelopen.

Reistips · 11. januari 2020
Bereid je voor op grensovergangen in zuidoost-Azië.

Reistips · 29. december 2019
Wanneer je in China een restaurant binnen stapt zul je merken dat het in niets lijkt op 'de Chinees' in Nederland. De Chinese keuken is erg veelzijdig en bevat veel verschillende ingrediënten.

Meer weergeven