Reistips

Reistips · 14. januari 2020
Wanneer je voor langere tijd op reis wilt komt daar nogal wat voorbereiding bij kijken. Lees hier hoe wij dit hebben gedaan en waar we tegenaan zijn gelopen.

Reistips · 11. januari 2020
Bereid je voor op grensovergangen in zuidoost-Azië.

Reistips · 29. december 2019
Wanneer je in China een restaurant binnen stapt zul je merken dat het in niets lijkt op 'de Chinees' in Nederland. De Chinese keuken is erg veelzijdig en bevat veel verschillende ingrediënten.

Reistips · 02. december 2019
Lees hier om te zien wat jij kunt doen om jouw reis minder milieubelastend te laten zijn?

Reistips · 23. november 2019
Wanneer je voor langere tijd op reis gaat, gaat natuurlijk ook jouw smartphone mee. Maar welke apps zijn handig om te hebben. Wij gebruiken deze apps het meest en ze helpen ons bij onze reis.

Reistips · 05. november 2019
Er zijn verschillende manieren om vanuit China naar Vietnam te reizen. Vliegen is het snelst en het makkelijkst. Maar goedkoper en minder schadelijk voor het milieu is over land. Hiervoor hebben wij een aantal tips zodat je weet wat je te wachten staat.

Reistips · 04. november 2019
De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Vooral voor reizigers is de telefoon een bijna onmisbaar hulpmiddel. Omdat in China niet al onze dagelijkse apps toegestaan zijn is hier een lijstje met apps welke je kunnen helpen tijdens je reis door China.